Tarieven

De kosten van een consult bedragen €60,00 per uur. Voor een consult van 1.5 uur is dit €75,-.
De kosten voor chromo / lichttherapie bedragen €40,- voor een half uur.
Een consult duurt gemiddeld 1,5 uur voor de eerste 6-10 sessies. Het tijdsbestek is 2 weken tijdens de eerste 6 behandelingen. Daarna gaan we o.b.v. het behandelplan over naar een uur met een tijdsbestek van 3 weken als de metingen dit rechtvaardigen. Na 10 sessies kunnen we overgaan naar 1x per maand.
Reïncarnatie/Regressie alleen bij reeds bestaande cliënten.
De prijs voor cursussen, gespreksgroepen, workshops, lezingne en boekbesprekingen is op aanvraag. Een cursus is 8/10 bijeenkomsten, boekbesprekingen zijn 4 bijeenkomsten, workshops afhankelijk van onderwerp.
Ik behoud mezelf het recht om af te zeggen bij onvoldoende deelnemers, U verkrijgt onmiddellijk restitutie. De mogelijkheid bestaat voor eigen locatie met minimale deelname van 8 personen (reiskosten en km vergoeding worden in rekening gebracht). Alle hulpmiddelen dient u zelf aan te schaffen, deze zijn tevens bij mij te verkrijgen. Koffie/thee/lunch eigen kosten of bijdrage; dit is afhankelijk van de locatie.

De kosten voor doorlopende workshops, lenormandvoorspellende kaarten, op zaterdagen van 10-16 bedragen €75,- per dag exclusief €10,- lunchkosten.